Om oss

Låt din fastighet förse dig med grön energi

Kontakta oss idag

Sol1energy

Sol1energy är en sammanslagning av flera bolag med lång erfarenhet inom: elinstallation, konstruktion/montage och fastighetsutveckling. Sol1energy består idag av fler än 20 installatörer och projektledare som brinner för möjligheten att med vår kompetens bidra till grön omställning.

Sol1energy ingår i en koncern med flera bolag. Sol1energy är varumärket men bolagets formella namn är Sol1 AB: orgnr 559389-1939. Vi har kontor på Frejgatan (Stockholm) och även i Sickla (Nacka). Sol1 AB's ägare är: Förvaltning ACI AB, Faviol AB, J.Tysk AB och Bellwether AB. Bolagen har lång erfarenhet inom relevanta områden såsom elinstallation, bygg och fastighetsutveckling samt har god finansiell ställning. En stor fördel med Sol1energy är tillgången till en resurspool av kompetenta elektriker och installatörer in-house.

VISION

Vår vision är att minska klimatavtrycket genom att erbjuda attraktiva lösningar inom solenergi, energilagring och smart energihantering för fastighetsägare.

AFFÄRSIDÉ

Vi genomför grön omställning genom att hjälpa fastighetsägare att bli mer självförsörjande och energieffektiva genom solenergi, energilagring och smart energihantering.