Laddinfrastruktur

Sol1energy erbjuder den säkraste och bästa ladd stationen för elbilar till ditt hem. Systemet integreras med din solcellsanläggning.

Kontakta oss idag

Installation av Laddbox och laddstolpe 

Installation av ladd station för elbilar i Sverige är nu enklare och mer prisvärd än tidigare! Sol1energy installerar laddningsstationer för bostäder och kommersiella fastigheter med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Begär en kostnadsfri offert på elbilsladdare med installation. Sol1energy erbjuder den säkraste och bästa ladd stationen för elbilar till ditt hem. Systemet integreras med din solcellsanläggning.

Laddstolpe

Sol1energy kan leverera snabba, prisvärda och säkra laddningslösningar och laddstolpar för elbilar, över 95%av elbilarna utför sin laddning hemma.

Låt vårt team av experter ge dig den mest optimala laddningslösningen och ladd stolpe för dina behov.

Med hjälp av laddstolpe kan du på ett miljövänligt, säkert och ekonomiskt billigt sätt ladda din elbil. Med intrigerad laddstolpe till fastighetens solcellsanläggning förbättras den ekonomiska avkastningen. 

Laddinfrastruktur

Laddinfrastruktur till ert företag, hotell, köpcentrum eller parkeringshus. Vi hjälper ert företag med tekniska lösningar när ni ska investera i laddinfrastruktur. Vi presenterar kvalitativa lösningar samt installerar efter era önskemål. Vi samarbetar med marknaders ledande aktörer.

Offerförfrågan

Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och berätta vilken typ av produkt du är intresserad av.